VERHOOG UW WINST ZONDER VASTE KOSTEN

Inkoopondersteuning die bij u past

De inkoop van productiemiddelen, verbruiksartikelen en facilitaire diensten is binnen een technisch bedrijf vaak een lastige en tijdrovende klus. U heeft te maken met veel leveranciers, veel verschillende producten en prijsafspraken met diverse looptijden en specificaties. Wie garandeert u de beste prijs? Hoe houdt u het overzicht? Hoe zorgt u ervoor dat uw mensen zich (kunnen) bezighouden met hun kerntaken?
Satraco ontzorgt uw organisatie door uw inkoop te optimaliseren! Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van inkoopbesparingstrajecten binnen MKB bedrijven en instellingen. 

Zo eenvoudig werkt het

Het door ons uitgevoerde inkoopbesparingstraject is eenvoudig en transparant en bestaat uit de volgende stappen:

  • Inventarisatie huidige afspraken en contracten (aantallen op jaarbasis, prijs, condities, leveranciers) 
  • Selectie van de posten met het grootste besparingspotentieel
  • Identificeren potentiele leveranciers (de huidige leverancier wordt altijd meegenomen)
  • Opstellen offerteaanvragen (tenderdocumenten) inclusief specificaties en eventuele bundeling van diverse posten binnen een aanvraag om volumevoordeel te behalen
  • Beoordeling offertes en voeren onderhandelingen
  • Advies aan en overleg met de eindverantwoordelijk binnen uw organisatie waarna de overeenkomsten afgesloten kunnen worden.


Terecht ligt binnen uw organisatie niet de focus op een dergelijke projectmatige opzet van de inkoop. Uw mensen moeten immers zorgen voor een optimale productiebezetting, het leveren van hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid en het beheren en uitbouwen van uw klantenkring.
Toch is het mogelijk om zonder risico en investering in personeel voor honderdduizenden euros te besparen. Satraco verzorgt dit voor u.

Waarom Satraco?

Het gehele traject wordt door ons uitgevoerd en is voor u geheel risicoloos door het
unieke No Cure No Pay concept. Wij brengen een percentage van de gerealiseerde besparing in rekening pas nadat deze gerealiseerd is!
Dus geen hoge uurtarieven, dure adviezen of dikke onderzoeks-rapporten waarna u zelf nog al het werk moet gaan doen. Met Satraco omhelst uw investering slechts enkele uren
voor de aanlevering van de basisgegevens over de huidige afspraken en aantallen.

Door meer dan 20 jaar technische en commerciele ervaring herkennen wij de technische eisen die gesteld worden binnen uw onderneming en weten we welk belang u hecht aan een goede relatie met uw leveranciers. Bovendien zijn wij volledig onafhankelijk en zullen dus altijd de best mogelijke deals en leveranciers voor u selecteren.
Het resultaat is een forse kostenbesparingen (>25% besparing is mogelijk gebleken)
hetgeen direct een significante verhoging van uw winst betekent!

Geïnteresseerd hoeveel dit voor u kan opleveren? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op maat. 

   

   06 - 11 72 52 94         info@satraco.nl

                                    j.palte@satraco.nl